Karriär

Kravanalytiker

Vi söker kravanalytiker med teknikintresse. Som kravanalytiker arbetar du nära arkitekter och DevOps team med ansvar för att Affärskraven implementeras och tolkas korrekt. Du kommer att vara en brygga mellan verksamhet och utveckling. Vi tror att du har arbetat med IoT, connectivity eller Infotainment-lösningar tidigare.

Övergripande beskrivning

Som kravanalytiker är du intresserad av att hantera nya behov samt inkommande förfrågningar och göra den nödvändiga uppdelningen av affärsbehov. Som person behöver du vara en erfaren och självgående person som i dialog med intressenter kan bryta ned krav till utvecklingsteamen. Du är driven, innovativ person med ett starkt kundfokus och ett serviceinriktat bemötande! är nyfiken och har en naturlig tendens att ifrågasätta hur saker och ting går till. Du tycker om lagarbete, bidrar med laganda och du gillar att ta ansvar, agerar med integritet och med ett resultatorienterat sinnelag.

Vi tror att du har några års erfarenhet som kravanalytiker (3 år eller mer) och vana sen tidigare att jobba tätt med utvecklingsteam.

Det tror vi att du har

Kunskaper inom utveckling och arkitekt principer, molnkunskap AWS och/eller Azure, kunskaper från Android AOSP, IoT-lösningar, connectivity, fordons- eller teknisk industri överlag är bra.

Anställning

Startdatum: Omedelbart eller efter överenskommet startdatum
Plats: Göteborg
Arbete: Flexibel på plats efter överenskommelse och kund
Lön: Fast

Intresserade vänligen ansök så pratar vi och informerar dig om alla våra lediga tjänster och hur det är att arbeta för Agoshi.