Karriär

Kravanalytiker med UX kunskaper

Intresserad av att designa infotainmentsystem, portallösningar eller uppkopplade tjänster då är detta något för dig!

Vi behöver bli fler kravanlytiker med intresse för UX, som tycker ”Seeing is believing”. Om du älskar att arbeta nära slutkunden, definiera kundernas ”behov och önskemål” i en UX-design kombinerat med affärskraven, då har vi har lediga positioner för dig.

Övergripande beskrivning
Som kravanalytiker är du intresserad av att hantera nya behov samt inkommande förfrågningar och göra den nödvändiga uppdelningen av affärsbehov. Som person behöver du vara en erfaren och självgående person som i dialog med intressenter kan bryta ned krav till utvecklingsteamen. Du är driven, innovativ person med ett starkt kundfokus och ett serviceinriktat bemötande. Du är nyfiken och har en naturlig tendens att ifrågasätta hur saker och ting går till. Du tycker om lagarbete, bidrar med laganda och du gillar att ta ansvar, agerar med integritet och med ett resultatorienterat sinnelag.

Vi tror att du har några års erfarenhet som kravanalytiker (2 år eller mer).

Det tror vi att du har
Kunskaper i utvecklings principer, designfärdigheter i valfritt verktyg, intresse för infotainment- och IoT, erfarenhet av att designa portal- eller Webb-lösningar. Kanske har du designat Android- eller iOS-appar.

Anställning
Startdatum: Omedelbart eller efter överenskommet startdatum
Plats: Göteborg
Arbete: Flexibel på plats efter överenskommelse och kund
Lön: Fast

Intresserade vänligen ansök så pratar vi och informerar dig om alla våra lediga tjänster och hur det är att arbeta för Agoshi.