Karriär

Systemutvecklare Android embedded (AOSP)

Var med i vårt team av innovativa utvecklare och arbeta med moderna lösningar baserade på Android Automotive – AOSP och Google Automotive Services (GAS)! 

Vi söker någon som är passionerad om teknik och älskar att utveckla. Du förstår hur ditt arbete lägger till värde för våra kunder, och du är villig att gå den extra milen för att hjälpa till när det behövs.

Vi vill ha någon som alltid är nyfiken och har en ”kan-göra”-attityd för att ta itu med utmaningar tillsammans med teamet. Om du har minst 2 års erfarenhet som utvecklare och en examen inom teknik, datavetenskap eller ett relaterat område, vill vi gärna höra från dig.

Du kommer att arbeta med C++ och/eller C, Java och/eller Kotlin samt Linux. Om du har erfarenhet av eller vill lära dig om Android, Android HAL, Google GAS, Phyton, CI/CD, Jira, GIT och Confluence, då är det ännu bättre!

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö både på plats och på distans, med en startdatum som passar dig. Rollen är baserad i vackra Göteborg, och vi erbjuder konkurrenskraftigt lönepaket.

Kontakt för denna tjänst, Claes Arkhult +46 701 807158

Jag samtycker att mina personuppgifter behandlas och lagras enligt integritetspolicy i samband med ansökan