Systemutvecklare DevOps

Den här annonsen är inte längre aktiv, men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Välkommen att mejla ditt CV till jobb@agoshi.se.

Bli en del av vårt högpresterande DevOps-team och arbeta med ”Way of Working” som leder till en sömlös och effektiv produktutveckling. Vi söker passionerade utvecklare som brinner för teknik och vill ta produktiviteten till nya höjder.

Som en del av vårt team kommer du att förstå vikten av att skapa mervärde för våra kunder och vara redo att ta på dig utmanande utvecklingsuppgifter. Din nyfikenhet och ”kan göra”-attityd kommer att hjälpa till att lösa problem tillsammans med teamet.

Vi söker en kandidat med en omfattande teknisk kompetens. För att passa in i rollen bör du ha följande färdigheter: C#/.Net och .Net Core för att bygga robusta applikationer, erfarenhet av API-utveckling för att skapa skalbara och användarvänliga gränssnitt, kunskap om AWS eller Azure för att kunna utnyttja molnteknikens fördelar, samt erfarenhet av GIT för att hantera versionshantering av kod.

Vi ser gärna att du har en passion för frontend-utveckling och har erfarenhet av Angular eller React. Det är också viktigt att du är bekant med Python och Golang, som är användbara programmeringsspråk inom mjukvaruutveckling.

Som en del av vårt DevOps-team är det avgörande att du är bekant med Docker och Kubernetes, två nyckeltekniker för att kunna hantera och distribuera applikationer effektivt. Du bör också ha kännedom om CI/CD och TDD, som är moderna processer för mjukvaruutveckling.

Om du har dessa tekniska färdigheter och vill vara en del av ett team som brinner för teknik och innovation, då är du välkommen att ansöka.

Denna spännande möjlighet har omedelbart startdatum eller efter överenskommelse, baserat i Göteborg, med flexibla arbetsplatser enligt överenskommelse och kund. Vi erbjuder fast lön och en chans att ta din karriär till nästa nivå.

Intresserade vänligen ansök så pratar vi och informerar dig om alla våra lediga tjänster och hur det är att arbeta för Agoshi.