Karriär

Javautvecklare

Är du redo att ta din tekniska karriär till nästa nivå? Vi söker passionerade utvecklare som är sugna på att leverera cutting-edge lösningar till våra kunder inom Android och molntjänster. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande teknologier och samarbeta med likasinnade utvecklare.

Vi söker dig som alltid är hungrig på att lära dig och ha en ”can-do” attityd när det gäller att lösa utmaningar tillsammans med teamet. Du har minst två års erfarenhet som utvecklare och en högskoleutbildning inom ingenjör, datavetenskap eller liknande.

Dina kompetenser inkluderar Java 11, Spring, Git, Linux och REST, och du har erfarenhet av eller är villig att lära dig mer om TDD, mikrotjänstarkitektur, molntjänster som AWS/Azure, DevOps och CI/CD.

Som en del av vårt team erbjuder vi en flexibel arbetsmiljö som ger dig möjlighet att arbeta på plats eller på distans, med en startdatum som passar dig. Vår verksamhet är baserad i den vackra staden Göteborg och vi erbjuder dig ett konkurrenskraftig lönepaket som belönar ditt hårda arbete och din kreativitet.

Intresserade vänligen ansök så pratar vi och informerar dig om alla våra lediga tjänster och hur det är att arbeta för Agoshi.