Nyhet

Agoshi lanserar House Of DevOps – för optimerad programvaruleverans

Agoshi är stolta över att presentera House Of DevOps. Med fokus på att optimera processerna för programvaruleverans och främja en snabb, pålitlig och effektiv driftmiljö, erbjuder Agoshi tjänsteleveranser inom DevOps.

DevOps är en metodik som kombinerar utveckling (Development) och drift (Operations) för att skapa en sömlös och samarbetsinriktad arbetsprocess. Genom att integrera utvecklings- och driftverksamheter möjliggör DevOps för företag att snabbt och effektivt leverera högkvalitativ programvara till marknaden.

Med agoshi´s House Of Devops kunder tillgång till expertis inom automatisering, kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans (CI/CD), infrastrukturautomatisering, molnintegration och mycket mer. Dessa kraftfulla verktyg och processer säkerställer att kundernas programvaruleveranser sker smidigt, med minskad risk och förbättrad kvalitet.

Agosh´s DevOps-lösningar är utformade för att hjälpa företag att påskynda sin digitala transformation och uppnå en konkurrensfördel på marknaden. ”Vi är glada över att erbjuda innovativa verktyg, team och expertstöd som hjälper våra kunder att nå sina affärsmål och leverera värdefulla produkter och tjänster till sina kunder.” säger Dragana Todorovic, Head of DevOps på agoshi.

Företag i alla storlekar och branscher kan dra nytta av agoshi´s DevOps-lösningar. Genom att införa en effektiv och samarbetsinriktad programvaruleveransprocess kan företag förbättra produktivitet, accelerera time-to-market och öka förtroendet hos sina kunder.

Mvh Agoshi